zaterdag 12 januari 2008

Prachtcijfers!


Ik mag wel zeggen dat ik de afgelopen tentamenweek werkelijk perfect gemaakt heb. Ik ben er ontzettend blij mee, en heb naar mijn kunnen gepresteerd.

Eerst even een rijtje cijfers:

Wiskunde - 6,1 - (30% van het schoolexamencijfer)
Scheikunde - 7,0 - (20% van het schoolexamencijfer)
Biologie - 8,0 - (30% van het schoolexamencijfer)
Nederlands - 8,2 - (60% van het schoolexamencijfer)

en, last but not least... Gisteren kreeg ik economie terug en dat was toch wel de slagroom op de taart! Voor mijn essay over de overname van ABN AMRO, 'Dé Bank, Dé Overname', heb ik een ongelofelijke, schandalig hoge, bizarre, dikke, vette ... 9,6!

Nee, ik maak geen grapje. Ik heb niet voor niets wéken de kranten doorgespit, sites doorgelezen, mijn economieboek erop nageslagen, gegoogled, een presentatie gehouden, gebeld met de AFM... Kortom: ervoor gezorgd dat ik het naadje van de kous wist.

Die 9,6 mag er wezen! Helaas telt ie voor maar 20% van mijn schoolexamencijfer van economie... Maar toch, een geweldige finale, ik ben er zoo blij mee!

Gemiddeld: 7,8

2 opmerkingen:

Tim zei

Wat een cijfers! Ik begin al helemaal aan mezelf te twijfelen. Jammer dat je geen IBA gaat doen in Rotterdam! Dat is namelijk wat ik ga doen volgend schooljaar. Je schijft wel schitterde blogs zeg! Leuk om te lezen :)

Guinnifer zei

Dankjewel!

Ik schrijf mijn blog vooral omdat ik 't leuk vind om te schrijven, en hoop dan telkens maar dat andere mensen 't graag lezen. Dus mooi dat je 't leuk vond om te lezen!

Succes bij IBA, ben benieuwd hoe je 't vindt. Zoals je dus al gelezen hebt was het toch niet helemaal mijn ding (dacht ik).

Oh en die cijfers, twijfelen is nergens voor nodig. Uiteindelijk slaagt iedereen die maximaal één 4 en één 5 heeft en verder allemaal hoger!