dinsdag 17 juli 2007

Londen '07

Londen


Goodmorning Holland!

I'm back! Na 5 dagen met Laudine rondgerend te hebben door Londen, de metro onveilig gemaakt te hebben en hun parken bevolkt te hebben, ben ik er weer. We hebben ontzettend veel gedaan in die paar dagen, dus ik kan wel zeggen dat ik het centrum van Londen gezien heb.

We zijn naar Regent's Park, Trafalgar Square, de National Gallery, National Portrait Gallery, Primrose Hill (mooi uitzicht!), Hyde Park, Bank of England, Starbucks, Kensington Palace, Buckingham Palace, de Royal Mews (Koninklijke stallen), Oxford Street, Harrods, Portobello Road, Covent Garden, Notting Hill, Green Park, St. James Park, Leicester Square en nog meer wat ik nu even niet kan bedenken geweest. En dan hebben we dat ook nog allemaal vanaf een hoogte van 135 meter in hartje Londen bekeken vanuit de London Eye!

We zijn vooral verliefd geworden op Regent's Park, wat een ontzettend mooi park! En ook een stuk rustiger dan Hyde park. Verder is Oxford street één grote waanzin. Wij kwamen er dan ook op zaterdagmiddag, maar dan nog. Haleluja WAT veel mensen! Het zag gewoon zwárt van de mensen. Nu ben ik niet snel claustrofobisch of wat dan ook, maar in die enorme stromende mensenmassa kreeg ik het wel even benauwd.

Verder is Londen echt duur! Ik wil best nog weleens terug, maar dan wel met een ongelimiteerde creditcard =P

2 opmerkingen:

Laudine zei

Nog een GROOT VOORDEEL: er wordt nergens binnen gerookt. Dus we zijn gewoon gezellig uiteten geweest elke avond zonder dat we vergast werden. Nadeeltje is dan wel dat iedereen op de stoep staat te roken, maar dat is buiten en dan heb je er toch wel minder last van.
Ik heb dus helemaal geen last van rokende mensen gehad.

Laudine zei

We zijn ook nog naar: The Bank of England, British Library (was dicht), Covent Garden en natuurlijk STARBUCKS geweest :D

(Starbucks is het vermelden waard omdat we daar elke ochtend koffie gingen halen omdat de koffie/thee van het hotel een beetje *euhm* was zeg maar)