maandag 2 april 2007

Opendag Erasmus uni

Eergisteren alweer, zaterdag, ben ik met Laudine naar de open dag van de Erasmus universiteit geweest. Wat ben ik de laatste tijd toch goed bezig met 'later' hè? :D

Voor het eerst van mijn leven ben ik een stukjes met de metro gegaan, maar helaas zaten wij precies in het stukje dat geheel bovengrond zat. Dus er was weinig 'metro' aan...

De campus van Erasmus is eerlijk gezegd een beetje troosteloos... Allemaal gebouwen uit de jaren '50, die toen modern waren en nu grauw zijn geworden..

Eerst zijn we bij IBA (International Business Administration) geweest, waar een inleidende presentatie werd gegeven. Dit was allemaal in 't engels, omdat het een internationale opleiding is. Dat engels was toch wel even slikken, die man praatte behoorlijk slecht engels (als in: dunglish..).
Daarna zijn we nog even naar Bedrijfseconomie&Economie geweest, maar dat vond ik behoorlijk droog en ik denk dat ik dat toch niet zo leuk vind als ik dacht.

IBA lijkt me wel echt leuk, dus wellicht dat ondanks het feit dat ze geen engels kunnen spreken en de campus een troosteloze uitstraling heeft ik het tóch ga studeren over 1,5 jaar!

4 opmerkingen:

Laudine zei

en waar is de foto van onze snack? Of heb je de snack maar helemaal weggelaten? Tsssssssssssssssk :P

Guinnifer zei

Die moet ik er nog bijzetten :P Maar, zoals maite weet, ben ik een beetje lui qua het blue-toothen van Foto's van mn mobiel naar de computer... Lalala

Maite zei

JA DAT WEET IK INDERDAAD JA

(maar oke, ik ben ook verschrikkelijk en slecht en lui :D dus ik vergeef 't je.)

Oh en aangezien mijn vader pas laaaaaaat thuiskwam van z'n werk enzo heb ik nu even geen zin meer om hem lastig te vallen met jouw rekeningnummer... MORGEN, oke?

en tenslotte: ik vind je word verification echt veel te moeilijk :P (staat er nou wwv of wvw?! ik gok wwv...)

Maite zei

Yeah, ik had het goed. Pff, nu heb ik een veel makkelijkere (bestaat dat?) word verification... stom ding.

En nu ga ik EL&IC lezen in bed :D