donderdag 24 mei 2007

Roze bitje

Op 8 Juni is het zover, ik doe mee aan Mission Olympique in Amsterdam. Dit is een soort enorm Scholentoernooi, allerlei sporten en zo mogelijk nog meer scholen.

Een paar weken geleden ben ik geselecteerd voor ons hockey schoolteam. In het kader van de voorbereiding ben ik vandaag even naar de Go Sport gegaan. Aldaar heb ik een bitje gekocht, zodat over 2 weken mijn tanden niet uit mijn mond geslagen worden en ik misvormd weer thuiskom!

En als je dan iets gaat kopen, doe je het ook meteen goed... Ik heb een knalroze bitje gekocht!

Behalve dit bitje, heb ik nog meer sportief nieuws. Allereerst, vandaag heb ik heerlijk gereden in de hitte met Patent. Hij liep werkelijk geweldig! Lekker actief en toch kon ik ook mooi overgangen rijden. Het leukst is om van stap naar galop te gaan (andersom kan ik nog niet), dan voel je het paard echt van achteruit gasgeven zegmaar.
Verder heb ik zaterdag de hardloopwedstrijd van 5 km hier vlakbij in IJsselstein, ik zou zeggen: begin alvast met duimen! Helemaal leuk is het natuurlijk als je langs de route komt staan met een spandoek 'GO GUINNI EN LAUI' (want ik loop natuurlijk met Laui)

1 opmerking:

Maite zei

Mensen met roze bitjes zijn cool ;d

zou ik nog mee mogen naar het toernooi om aan te moedigen? misschien als we Frank heeel lief aankijken...

en anders ga ik als ├╝berbraaf meisje (zoals ik tegenwoordig door het leven ga) lekker op school huiswerk maken enzoooooooooo