zondag 20 mei 2007

Mijn oma van 80 is prachtig

Van 0 tot 80 is alles prachtig, van 80 tot 100 word je bewonderd.

Mijn oma met al haar kleinkinderen - 19 Mei 2007

Mijn Oma is een held. Mijn oma is mijn idool. Wat een geweldig mens.

17 April is mijn oma 80 geworden, en nu was er gisteren een feest waar bijna de hele familie was ter ere van deze nieuwe prestatie. Even voor de duidelijkheid: mijn oma heeft 10 kinderen gekregen, heeft nu 30 kleinkinderen en al een stuk of 4 achterkleinkinderen!

Ontzettend leuk om al mijn neefjes, nichtjes, ooms en tantes weer te zien! Mijn oma straalde, blij dat iedereen weer een keer bij elkaar was. Veel mensen gaven een showtje. Mijn oom speelde een muziekstukje met zijn zoontje van 6 die al briljant viool speelt. Een neef van mij had de This is your live show in elkaar gezet, over het leven van onze oma. De volgende zong een eigen gemaakt liedje. En Laudine en ik deden de grote Oma-Quiz.

Het was allemaal ontzettend leuk en nog tot 's avonds laat heb ik zitten kletsen met neefjes en nichtjes. Helaas moesten Laudine en ik vanochtend alweer vroeg weg aangezien we nog moesten leren. Mamma had gezegd dat het station niet ver lopen was, maar dat viel vies tegen. We hebben uitgerekend dat het waarschijnlijk 4,5 km was... Daarna waren we dus wel echt moe, en eenmaal hier op het station aangekomen moesten we wéér een kwartier wandelen... In totaal hebben we dus zo'n 6 km gelopen.

Ach, goed voor onze conditie! Volgende week moeten we 5 km hardlopen, dan is 6 km wandelen een goede voorbereiding toch?

'Respèk voor mijn oma!'

3 opmerkingen:

Maite zei

Van 0 tot 80 is alles prachtig, van 80 tot 100 wordt je bewonderd.


He guin, prima als je de site van Sensa ff gaat verbeteren, maar volgens mij is het hier toch echt word hoor!

(of ben ik nu echt de blontste en blintste doos op aarde? :P)

Guinnifer zei

Tralala, een teken van een overactieve +t-vingertje die graag altijd op de t ramt :P

Je hebt helemaal gelijk :D

Laudine zei

mait, blint en blont? Kun je daar dan even (bb) (bewuste blooper) achterzetten? 't Doet iig goed pijn aan mijn ogen *wrijft*