zaterdag 16 juni 2007

Trailertraining

Altijd is Patentje thuis,
Middenin de week maar zondags uit,
Zondags gaat hij naar het bos,
Met zijn blitse Atec Cross,
Altijd is Patentje thuis,
Middenin de week maar zondags niet.

Paarden, de meest onbegrijpelijke beesten ter wereld. En wij hebben de meest onbegrijpelijke van allemaal: Patent.
We zijn wezen trainen in Den Treek, echt heerlijk. Patent gaf geen kik als ik wilde dat hij doorliep als het pad tijdelijk was veranderd in een rivier. In galop is dat heerlijk, als de waterspetters meer dan een meter hoog om je heen vliegen! Zelfs Voltrack liep na een tijdje gewoon in draf achter Patent aan en spetterde er vrolijk op los.
Om ook meteen wat aan trailertraining te doen hebben we dat ook meegepakt. Thuis liepen ze er zo in, maar op de parkeerplaats ging Patent er voor geen goud meer in.

Uiteindelijk hebben we na een uur maar de handdoek in de ring gegooid. Voltrack is met de trailer naar huis gegaan en ik heb met Patent het laatste stukje dan toch maar onder de man gedaan. Gelukkig ging hij er net met het avondeten wel in. Over een week hebben we wedstrijd, dus laat ik 'm nu maar de hele week twee keer per dag in de trailer. Wellicht kan mijn vader ook nog ergens tijd vinden om even een rondje te rijden. En dan moeten we zondag maar hopen dat hij het doet!

2 opmerkingen:

Marijke zei

naar hartelust en dat het een lieve lust was....
jaja patent de trailer in, hij dacht dat je gek was zeker, je kan toch makkelijk vanaf daar die laatste 14 kilometertjes zelf lopen?
nu hoop ik maar dat ie begrijpt dat de wedstrijd aanstaand weekend wat verder van huis is en dat ie dan dus echt moet instappen.

Guinnifer zei

Ja, anders zijn we helemaaaaaal ver van huis hehe