maandag 3 maart 2008

De tweede kans - Sarafina Suransky

In de vakantie was ik er al in begonnen, nu heb ik het uit! Samen met mijn lieve vriendinnetje Sarafina - Fien - deel ik de passie voor het schrijven. Fien schrijft echte boeken, ik houdt het bij betogen, blogposts en brieven.

Het boek dat Fien geschreven heeft heet 'De Tweede Kans'. Ze is ermee begonnen toen ze 14 jaar oud was en heeft het afgelopen zomer voltooid. Het historische boek gaat over Jutte, een meisje die de vrijheid opzoekt. Haar leven is al helemaal uitgestippeld en binnen een paar weken zal zij uitgehuwelijkt worden als twee rovers haar dorp doortrekken. Jutte loopt weg van huis en vraagt de rovers of ze met ze mee mag.
De rovers stemmen in en Juttes leven komt in een stroomversnelling terecht. Het is een boek over de transformatie van meisje naar ware vrouw.

Een spannend, mooi verhaal dat ontzettend leuk is om te lezen! (En nu moet je niet denken dat ik dat zeg omdat het geschreven is door Fien, het is werkelijk zo!)
Helaas heeft Fien nog geen uitgever gevonden, dus is het boek nog niet te koop in de boekwinkel. Er zijn slechts twee manuscripten! Een heel bijzonder boek dus =D

3 opmerkingen:

Fien zei

Te lief:D:D:D

Guinnifer zei

Btw, 't wordt door ongeveer 70 mensen p/dag gelezen he? Jaja, voor publiciteit ga je naar G.C.Fuld =P

Nee grapje.

Het is niet lief, het IS gewoon zo ja Fiens? Ik hoop dat je 't later helemaal gaat maken en de nieuwe Arthur Japin (alleen dan dus de vrouwelijke, betere variant he?!) wordt!

Anoniem zei

De tweede kans... lees dat boek NOOIT!!! verschrikkelijk. afgrijselijk. meteen weggooien als je het in handen krijgt.

(en voor negatieve publiciteit ga je dus naar M.M. van Rinsum ;))

Grapje.. het boek is werkelijk BRILJANT en ik ben een betere vriendin omdat ik het al veeeel eerder had gelezen :P (Grapje he Guins). Pfff wat ben ik in een irritante bui... Trek je er vooral niks van aan, ik meen er niets van.

VOOR ALLE UITGEVERS DIE DIT TOEVALLIG LEZEN:

PUBLICEER DAT BOEK!!!!

Je zult er geen spijt van krijgen......